Beatrice!

Produktiv dag!

Idag har verkligen varit en sån himla bra dag! Jag har varit glad, motiverad och fylld med energi, så det blev en relativt fartfylld dag för min del. Eller ja, ordet "fartfylld" är relativt antar jag, men om en jämför den här dagen med hur mina lediga dagar vanligtvis ser ut så har den definitivt varit fartfylld haha! Unnade mig sovmorgon ändå så tog mig inte ur sängen förrän vid 11. Åt världens godaste avokado-smörgåsar till frukost... Kan inte ens beskriva hur perfekt avokadon var... Det gav mig minst sagt en bra start på dagen!

Innan jag sedan åkte iväg till min mormor vid 15.30 hann jag med att rensa ur och städa min smink/hudvårdshylla i badrummet. Det behövdes kan jag säga, gjorde mig av med lite grejer jag aldrig använder längre och sorterade alltid så det såg snyggt ut igen. Ut med det gamla och in med det nya! Köpte en ny foundation från Wet n Wild i tisdags som jag hoppas är bra. Använder i princip aldrig foundation egentligen... Men den var relativt billig så jag tänkte att det inte skadar att testa! Fixade även tvätten innan jag åkte, supertråkigt men nödvändigt. Jag har inte direkt något emot att göra hushållssysslor.. Men just att tvätta tycker jag är så fruktansvärt tråkigt. Det tar tid, det ska hängas upp osv osv.. Ingenting jag har tålamod till. Men gjort blev det i alla fall. 

Väl hos mormor så hjälpte jag henne att dammsuga lägenheten, som jag gör regelbundet. Sen satt vi bara och pratade i typ en timme. Jag älskar att vara hos mormor och att umgås med henne! Hon är som en bästa vän nästan ♥ När jag ändå var uppe på samhället så passade jag även på att gymma för första gången på typ en månad.

Det märkes verkligen att det var en månad sen jag var iväg och tränade, var andfådd och trött efter bara fem minuter på crosstrainern.... Det känns inte jättebra haha. Men jag körde på ändå och tränade i princip hela kroppen med lite mer fokus på armar. Jag är fortfarande som svagast i mina armar/axlar och starkast i benen, och eftersom att jag är på fötterna och rör på mig hela dagarna på jobbet behöver jag inte alls lägga lika mycket fokus på styrka i benen. Jag ska försöka motivera mig till att komma iväg imorgon igen om jag inte känner mig allt för slutkörd, det är ju alltid bra att träna bort träningsvärken (som jag definitivt kommer ha). Hur som helst är jag väldigt nöjd över dagens pass i alla fall!

Det här vädret som har varit nu de senaste dagarna ger mig så himla mycket glädje och energi! Jag har nog inte känt mig så glad i själen som jag var idag sen i höstas innan det blev regnigt och mörkt. Sjukt egentligen hur mycket lite väder och vind kan påverka ens mentala hälsa och energi. Jag hoppas innerligt att det här vädret håller i sig i alla fall och att vi kan få lite fler plusgrader nu!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas