Beatrice!

Hallå... våren?

Kan minst sagt säga att jag är trött på snö och minusgrader nu. Det tinar och fryser om vartannat så det är rena halkbanan ute, usch.. Har återigen åkt på en förkylning som håller på att bryta ut, det känns verkligen som att jag varit sjuk konstant den här vintern. Vill ha sommar och värme nuuuu!

Men men, eftersom att jag inte har en full on förkylning (än) så har jag fortfarande "fullt upp" om dagarna. Jag säger att jag har fullt upp för i mitt huvud känns det verkligen som det, men jag tror egentligen inte att jag har så mycket att göra. Jag jobbar och när jag inte jobbar så spenderar jag mest dagarna med att vara trött och försöker hitta motivation till livet typ. Idag ska jag faktiskt lämna huset på min lediga dag dock, ska besöka min kära mormor lite och så ska jag förhoppningsvis åka in med pappa och fixa nya passfoton.

Imorgon ska jag träffa några vänner och bruncha lite (på jobbet ironiskt nog haha), men det ska bli väldigt mysigt ändå, har inte träffat dem sen januari! Inte acceptabelt hahah. Sen får vi se vad morgondagen bjuder på, kommer antagligen bara ha en lugn kväll hemma med familjen då jag jobbar hela helgen och nästa vecka. 

 

Det är lite vad som händer i mitt liv för tillfället i alla fall. Något som jag inte uppdaterat om faktiskt är att jag tatuerade mig i slutet av februari! Gjorde tre mindre tatueringar vid samma sittning, de har precis läkt färdigt allihopa i princip och de är placerade på lite olägliga ställen så det har helt enkelt inte blivit några bilder på dem. Men jag är väldigt nöjd med alla tre! I april blir det ytterligare två nya tatueringar, det är verkligen fruktansvärt beroendeframkallande att tatuera sig.. en jobbig hobby att ha. Men men, it is what it is. 

Lite vad jag lyssnat på den senaste tiden, är inne i en sån period då jag har samma låtar på repeat och alla andra låtar känns bara dåliga.. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas