Beatrice!

Not according to plan

Planen idag var att gå upp i tid för att sedan åka och träna, istället spenderade jag förmiddagen på golvet i badrummet och trodde jag blivit magsjuk eller något. Det var hemskt, gick upp som vanligt för att tvätta ansiktet osv osv. Kände att jag började bli hungrig och lite låg så gick för att göra frukost, men när jag väl kom ut i köket klarade jag inte ens av att stå upprätt för att jag hade så ont i magen. När jag väl blev färdig med smörgåsen fick jag inte i mig en enda tugga innan jag trodde allt skulle komma upp igen.

Ingenting kom faktiskt upp, men jag hade sån näringsbrist och ont i magen så att jag inte ens klarade av att ställa mig upp. Istället fick jag ringa mamma som kom hem och hjälpte mig, hon var snäll och kokade te, gav mig vätskeersättning och några smörgåsrån haha ♥ Efter en stund orkade jag ställa mig upp för att gå till soffan i alla fall så jag la mig och halvsov i en dryg timme. Inte riktigt så jag ville spendera min sista lediga dag innan jag ska jobba igen... Jag blev ju bra till slut, efter att ha legat i soffan kände jag mig till och med hungrig och jag orkade gå upp och koka nudlar. På eftermiddagen pallrade jag mig även iväg till mormor för att hjälpa henne dammsuga, men någon träning blev det ju inte.

Jag har ätit så fruktansvärt dåligt de senaste dagarna har jag insett nu. Jag har hoppat över måltider och ätit alldeles för sent så nu slog det väl tillbaka med kraft och kroppen sa åt mig att skärpa mig. Det måste vara det som var problemet för nu har jag varit hungrig hela tiden, jag åt middag för bara en dryg timme sedan och är redan hungrig igen... Lär ju gå ner och äta en smörgås eller en frukt typ. Och så ska jag definitivt gå och lägga mig i tid idag så jag orka med att jobba ett nio-timmars pass imorgon! Tagga.

Såhär fin var himlen från mormors balkong på eftermiddagen! Det känns så skönt att vi börjar gå mot ljusare tider!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas