Beatrice!

Countdown

~ 22 dagar tills jag ska tatuera mig!

~ 97 dagar tills jag och Anton ska se Metallica spela i Globen!

~ 138 dagar tills jag åker till Nerja, Spanien, tillsammans med min familj! ♥ 

~ 178 dagar tills jag åker till Turkiet tillsammans med Anton och hans familj! ♥

~ 196 dagar tills jag fyller 20 (hur sjukt??)

Jag kommer verkligen ha fullt upp i sommar, men det här är nog det som jag ser mest fram emot hittills. Självklart kommer mer saker ske, stora som små, och de kommer bli lika roliga. Min lillasyster (med betoning på lilla...) fyller 18 och vi ska göra en syskontatuering tillsammans, jag har inte riktigt tagit in att hon faktiskt fyller myndig.. I mina ögon kunde hon lika gärna fylla 10, 12 eller 13 i vår. Men så känner väl de flesta personerna med småsyskon antar jag?

Sen är det Antons tur att ta studenten, det ska självklart firas till fullo! Det ska bli riktigt kul att få se någon annan springa ut och ha roligt som jag själv hade förra året. Jag har faktiskt aldrig firat studenten på så "nära" håll förut. Har varit på mottagningar osv men har inte haft någon så nära mig så det varit värt att gå på utspring eller så, ser faktiskt fram emot det väldigt mycket ♥ 

Mellan utlandssemestrarna så ska jag även åka ner med Antons familj till Helsingborg (tror jag?) och gå på Fredriksdalsteatern, något som är en tradition för dem men det blir min första gång. I år spelas en pjäs/buskis (vad nu rätta ordet är) som heter Fars lilla tös, jag har verkligen ingen aning om vad jag ska förvänta mig men jag är nyfiken och tror att det säkert kommer bli jätteroligt!

Bortsett från allt roligt och all semester lär det väl dessutom bli en hel del jobb. Jag har jobbat bra mycket nu i januari och kommer fortsätta göra det även in i februari då vi nu har två stycken som är långtidssjukskrivna. Det är jättetråkigt att de är borta såklart men jag är glad över att kunna få några extra timmar. Jag ska väl försöka komma på vad jag vill göra med mitt liv också... Om jag ska satsa på att försöka flytta hemifrån till början av nästa år eller om jag ska plugga någonting. Det är svårt. Jag skulle vilja läsa flera lösa kurser men "vuxenlivet", allt det här med jobb och flytta hemifrån lockar desto mer "tyvärr". Vi får se, även det här krångliga borde lösa sig någonstans på vägen tycker jag, bara jag får sortera ut tankarna lite!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas