Beatrice!

Avicii

Det är väl ingen vid det här laget som har missat att Avicii sorgligt nog har gått bort. Jag kan inte påstå att jag någonsin varit ett fán av Avicii, men han har minst sagt gjort ett gäng bra låtar. Wake Me Up en speciell plats i mitt hjärta så när jag fick höra att han gått bort visste jag faktiskt inte hur jag skulle reagera. Jag är inte direkt ledsen, även om det självklart är sorgligt. Jag har liksom inte kunna ta in vad som hänt, det har skrivits artiklar och pratats om på radion en massa, ändå känns det så overkligt på något sätt. Jag kan inte sluta tänka på det.

Dagen efter satte jag mig och kollade på dokumentären som släpptes för bara några veckor sedan, det känns också så fel. Att den gjordes och släpptes när han var i livet, men den blir ändå som en memorial-dokumentär. 

Jag vet inte... Har spenderat halva dagen här hemma med att lyssna på hans låtar, varit lite nostalgisk. Märkligt är det enda ordet jag har som kan beskriva hur jag känner över hela situationen... Annars är jag ganska mållös.

  

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas