Beatrice!

Långledig

Nu är allt jul-ståhej över för min del och jag ska avnjuta en veckas lång ledighet från jobb och måsten! Själv hade jag en jättemysig jul hemma med närmaste familjen, åt god mat och kollade på Kalle Anka och hans vänner precis som vanligt. Jag hoppas att alla som inte firar jul hade en väldigt trevlig helg i vilket fall, åt god mat och massa snacks. För det är ju faktiskt så att långt ifrån alla i Sverige firar jul eller har bra erfarenheter med jul, så jag tycker det är viktigt att tänka på alla och inte sprida julhetsen (och allt som hör till, julklappar etc) överallt som en självklarhet. 

På juldagen och annandagen jobbade jag, det är första gången jag jobbat såhär före och efter jul. Är ju precis som de flesta van vid att ha jullov så det kändes lite märkligt att gå upp vid 8 dagen efter julafton och åka till jobbet hahah. Trots att arbetsdagarna flöt på bra så ska det faktiskt bli väldigt skönt att bara få vara ledig nu i mellandagarna och över nyår. Jag ska trotsa alla människor och ge mig ut på mellandagsrean här i veckan hade jag tänkt, ska ha "mini-jul" med min pojkvän och så ska vi eventuellt gå på bio. Så jag ser verkligen fram emot resten av veckan!

Tagen med mobilen, frosten hade lagt sig så otroligt vackert på bilrutan i söndags så jag och pappa var bara tvungna att gå ut och fota! Ljuseffekten är pappa som lyser med mobilens ficklampa från insidan av bilen, det enda jag har redigerat är liiite ljusstyrka och kontrast på instagram. Tycker det ser så häftigt ut! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas